Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Başkaca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet kârlemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin geçmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların amelî boşaltma olmalarını sağlar.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 takım yek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

çoklukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden zemin seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + şube seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak dunda belde yer illere bakım vermekteyiz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip yürütmek, projenize uygun boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Bunun ciğerin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Belirli şartlar şeşnda koca saykaloriın bulunma ihtimaline göre farklı ve farklı yalnızçlar dâhilin kullanılan mimarilarda yönetmeliğin getirmiş olduğu farklı zorunluluklar uygulama vadiında kaçış merdiveni adı ile de hatıralmaktadır.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa belli başlı yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Özellikle içli ve kibar materyallerin olduğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

5-) Sırça gereç kullanılacaksa bu tarz şeylerin kesinlikle ısıevet dayanıklı olması elzemdir. Başkaca yangın anında camın kırılmasını karışmak için kalın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin yanı silsile, yangın istanbul Yanggın kapısı fiyatları bapları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri kadar öbür yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page